Tuesday, October 21, 2008

Champion league Again !!

Champione²... At last ku berjaya gak kau dari UPM nih untuk ke sek 15 tanpa sebarang kesesatan (kelemahan ketara mengingat jalan)...hehe....tonite we'll watching Man.U vs Celtic... ujan sume bukanlah penghalang ku n endom kua...kali ni tanpa kelibat en.ceng yang bakal menghadapi final exam sok(wish all of u have a bad day!!!hehhehe gurau je beb)...My faveret tem men sok pagi lak...adoi...terpaksa lg fly utk kali yg keberape ntah la ..ku sndirik pon da xsure(we so wanted by Mr Guard ;) )...hhahaha...

Afta bersesat di seksyen 14,timbu lak masalah baru iaitu xtau mane nak g…pk nyer pk dpat gak 1 idea…tringant Zenit vs Bate n main lak kat rusia konfem lebey awl dr wktu org len…so trus ke mamak n then layan game tuh smpai spruh masa… game lak bosan teramat then kelihatan ader cc yg menarik utk dijadikan port men tenet n menulis (edit je) wat seketika..hehehe…so lepak r jap citu

Tpt kul 2.30 ..kmi ku cc then trus ke mamak yg td utk tgk game Man.Utd…awek yg de dpn kmi td lom blk lg rupenyer ..igt mau g dok dkt tp tetibe lak dia kuakan rokok n sedut asap tu(fail r beb cani…)langsung jadik xlawa awek tuh!!adoiii…
Game man.u agak agresif la mule2 then tetibe lak barba score 1st goal no da game(his 3rd goalson champion league) tp sennayer tuh da offside…gilo sex r pengadil…tp mungkin mistake yg xnampak kot….

Ok lag…everybody make a mistake…after rehat man.u dpt gol lg ngan barba gol offside lagi…aduh tensen tol!!ref…lu ader mater x?!!!barba 2 gol yg offside..how luky nite 4 man.u tp rooney yg score goal dlm non off side circumstance x dikire lak…bengong da lines –men ni!!!

Kul 5 pg: mase utk pulang!!!Tp kali nih kesesatan yg amat luar biasa ksbb bulatan yg xnampk!!!aku sesat till masuk toll yg ke kajang ntah mane2..waa…..shittoooooooo…..tp at last Berjaya gak smpai dlm keadaan punggung yg sengal !!! hahah..mauw xsengal afta 30 minutes atas moto!!

2 comments:

otakjoi said...

abis yg sesat g lowyat lg igt sengal bontot aku...hahha

yg paling chomel.. said...

keep on blogging!