Monday, February 2, 2009

welcome "mustang"

Dis time aku rase skit happy la ngan enjin baru chelsea..hehehe...i mean Quaresma...Quaresma, nicknamed 'Mustang' for his speed and power...
after defeat dy the reds...its clearly look somethng lack kat bhagian wing... Joe Cole who is out for the rest of the season with knee ligament damage...aisey...da jadik geng man u gak joe cole ni injurt ..hahaha...

quaresma hanyalah loan dari inter je tp aku rasa mungkin pasni klu dia wat impack kat the blues...mungkin la dpt stay trus...mungkin juge ronaldo da ade pesaing baru..let run ron...we will c who much faster then other...

kat sini aku juge tabik kat bosingwa sebab meninta maaf secar terbuka atas kesalahan kat atas babi israel benyaoun atas kesalahan menyepak jubo gune kaki kat corner line..mmg kesalahan dr bosingwa sendiri...mungkin tertekan da kne lead 1-0 time tuh..dia meminta maaf secara terbuka..dan yang plg bgus...england F.A pn x meletakkan sebarang hukuman kat bosingwa....huhuhuhuh...FIFA Fair play la camni....lgpon ku ske bile org israel kene camtu..dia lagi byk wat zalim kat org rite..

video

controversial red card

last week is already passed. Tp pelbagai dugaan yang berlaku...i dont know what to says but thanks god coz im still alive..Ermm...da lame x update dis blog...so i start it again with football topic..of course it about chelsea...liverpool is da latest team who defeat chelsea...alamak menang lagi la ayah Endon...congrat la the reds..tp ader skit bnda la xpuas ati sbb careless by reff.adoi..many people says that da controversial red card...

The situation is very clear...lamp try to get the ball using his foot and the foot is a little high from the ground...dan ianya disalah sangka oleh reff sbg percubaan mematah kaki alonso..shit ball..n after 1 minute...lampard's send off..game liverpool lagi pantas la bile lampard da kne buang...chels hanya mmpu bertahan smpai minit 88 je sblm cik torres mengganas..congrat torres...
Aku ader baca berita sal aduan dr Big Phil....he said something wrong about the decision by epl reff..bile abes match..dia kate dia tgk balik 4-5 chelsea matches yang lepas, byk peluang mungkin at least 3 penalty suppose chelsea got but it was deny by reff..cm berat sblh lak reff kat chelsea..i dont know what to says...tp aku arap reff lebih open n bersikap adil la..this's big team n they still can win the title race..4 chelsea fan, season masih panjang dan ianya masih terbuka..i know its hard to reach the top but still impossible to the blues to get it..
-later-

Sunday, November 16, 2008

Phew....

saturday coming again...what a great day!!!....byk bnda yg sonok ari ni...
akhirnya tamat jua tesis ku..lege2..xde lagi esemen dr UPM...sob...sob...
pasti pasni kurndu sume makhluk2 yang bergelar dak2 sains komp kat murni tuh!!!tolo la lu nate endon...Man Utd mng pkai bomoh ke ape...besau sgt mng tuh!!hehehehe...gurau je beb...
seminggu kat blok sorang2 wat tesis...bolehkah anda gambarkan kebuhsanan dan kelaparan yang melampau2 di situ?hu.....hanya yang tabah cam pak lah je leh bertahan..klu cam ko don...alamatnyer mmg trus blah ar beb..huhu...
pe eh aku nak cite kt korang sume...rase xder yg menarik agi stkt ni...kesan2 buatan tesis ader agi kat serebrum aku nih....aha...fluppy talk?aku ader gak tgk ari ni...tajuk "camne nak bagi besau anda nyer barang baek tuh @How to enlarge ur penis!!"
Gile segan aku nak cakap..huhhuh...korang cube carik kat youtube la....aku pon masih melayan fluppy talk nih..hikhik..layan....

Monday, October 27, 2008

What the next?


afta 4 years we keeping da unbeaten home record,finallyliverpool more deserved to broke it down...dammit!! Xper r lu liverpool...byk lg match yg akn datang...so aku arapkan chelsea will more blues than b4....Act aku da rasa dari awal lagi sblm match nape la somethng bad will happen at stamford bridge... n finally...the bad dream come true afta 10 minutes..deflection from xabi alonso strike to bosingwa wat sume org menjerit..ramai gak org minat liverpool ni...cuak gak aku dlm mamak tuh....bodo2 kene boo kalu aku menjerit!!hehehe....at last...kalah gak rekod chelsea kt stmford bridge...xper r...len kali cube lagi la...

so final exam datang lagi...wht will happen on dis week is keep ur heads up...eat da bookk!!waa da last sem aku rupenyer...so kli ni aku bagi last strike la utk final exam nih...smoga sumenyer berjalan lancar...untuk kawan2 ku yg laen jua aku arapkan smoga sume dapat keputusan yg bgus...walaupun smlm percubaan ku untuk study menepuh byk halangan...at least ader ayat baru yg tercipta hasil perbincangan kami ::
4 endon : "ko da de otak(sebab ko de blog) so gune la otak tuh dalam exam juge"

wira : "Jenis2 BnK je beb melainkan korang wat blog..heheheh"
- wish best of luck 4 all my friend -


Tuesday, October 21, 2008

Champion league Again !!

Champione²... At last ku berjaya gak kau dari UPM nih untuk ke sek 15 tanpa sebarang kesesatan (kelemahan ketara mengingat jalan)...hehe....tonite we'll watching Man.U vs Celtic... ujan sume bukanlah penghalang ku n endom kua...kali ni tanpa kelibat en.ceng yang bakal menghadapi final exam sok(wish all of u have a bad day!!!hehhehe gurau je beb)...My faveret tem men sok pagi lak...adoi...terpaksa lg fly utk kali yg keberape ntah la ..ku sndirik pon da xsure(we so wanted by Mr Guard ;) )...hhahaha...

Afta bersesat di seksyen 14,timbu lak masalah baru iaitu xtau mane nak g…pk nyer pk dpat gak 1 idea…tringant Zenit vs Bate n main lak kat rusia konfem lebey awl dr wktu org len…so trus ke mamak n then layan game tuh smpai spruh masa… game lak bosan teramat then kelihatan ader cc yg menarik utk dijadikan port men tenet n menulis (edit je) wat seketika..hehehe…so lepak r jap citu

Tpt kul 2.30 ..kmi ku cc then trus ke mamak yg td utk tgk game Man.Utd…awek yg de dpn kmi td lom blk lg rupenyer ..igt mau g dok dkt tp tetibe lak dia kuakan rokok n sedut asap tu(fail r beb cani…)langsung jadik xlawa awek tuh!!adoiii…
Game man.u agak agresif la mule2 then tetibe lak barba score 1st goal no da game(his 3rd goalson champion league) tp sennayer tuh da offside…gilo sex r pengadil…tp mungkin mistake yg xnampak kot….

Ok lag…everybody make a mistake…after rehat man.u dpt gol lg ngan barba gol offside lagi…aduh tensen tol!!ref…lu ader mater x?!!!barba 2 gol yg offside..how luky nite 4 man.u tp rooney yg score goal dlm non off side circumstance x dikire lak…bengong da lines –men ni!!!

Kul 5 pg: mase utk pulang!!!Tp kali nih kesesatan yg amat luar biasa ksbb bulatan yg xnampk!!!aku sesat till masuk toll yg ke kajang ntah mane2..waa…..shittoooooooo…..tp at last Berjaya gak smpai dlm keadaan punggung yg sengal !!! hahah..mauw xsengal afta 30 minutes atas moto!!

Monday, October 20, 2008

Komplot Raye!!

rayer2...
still in raye mode!!...kini tibe gilran kamu sume anjurkan umah terbuka..waa...(abes da duit dipau ole john n rakan2...)..kali ni episod umah terbuka yg dilakukan di lokasi :



Lot parking Moto,Depan Bilik Damak

Blok Murni,Kolej Canselor,UPM,

43400 Area umah Mandong.



parti bermula seaakn kul 8 mlm akan tapi hanya dapat memasuki usus manusia kul 11 lebey je.hahah....jamuan ini dianjurkan oleh makhluk2 yang bergelar senoir science comp!!hanya mareka yg bergelar final sem je dijemput hadir(cbk xtau lak aku..mungkin dijemput gak)..junior is not allowed!!heheheh..

Leader : [Asad]

Cheff : [Fauzi]

AJK Makanan: [John,Nash,Wira,Kincit,n etc]

AJK Teknikal : [Midi,Locok,Damak,Endon]

penghibur Jemputan : [Anan (essien)n Nizam (messi)!!]

Sponsor :[Dato Jimbu]

n AJK laen adalah tersenarai akan tapi ku lupe lak sapekah anda

gilo mkn smpai tersadai kami sume..ku wondering nape ader bunyik2 junior is not allowed...n finally slps bertanya kpd mareka yg pakar disyaki junior kmi tlh n sllu mengaddakan prgm tnpa mengajak senior (kitorg la tu!!!)...n ini perlu dibalas..heheheh....igt kami bangang sangat ke xley anjur prgm sendrik!!

dengan limpahan hotdog n so many on foods...mmg mlm 21 oct 08 adalah mlm plg byk hotdog n sosej yg prnh ku temui dlm idup ni!!syukur kami kehadrrat ilahi atas nikmat kurniaanya ini... ;)

majlis mkn2 tepat kul 12 n pembuka tirai adalah en.Jong dengan bacaan doa mkan..power demo jong...naseb btul doa tuh..n kami pastu ibarat dubuk kelaparan mkn sosej n burger n ayam bakar yg dibakar oleh anan n nizam n john n nash...

majlis tamat ngan pembagian rokok oleh mandong n ken sbg alumni kc...hahaha...

c ya later....

- Permulaan ku -



Yeay!!

akhirnyer blog ini dapat disiapkan gak...

still in raya mode :: kini ku berada di zon makanan tidak putus...

really2 lot of food last nite...

so many thing happened last nite n b4....menjadi dak sains komp

ada bgusnyer..hahaha....okies...here we start to see what happened last nite....